meer nieuws

Vakantieregeling
De school is telefonisch bereikbaar van 1 t.e.m. 5 juli
9u tot 12u
We starten terug op vanaf dinsdag 16 augustus. We zijn dan opnieuw telefonisch bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 16u.
Tel: 09/210 51 50
email: info@bs-gentbrugge.be
Wenst u in te schrijven voor schooljaar 2022 – 2023?
Neem contact op met de school op het nummer 09/210 51 50 voor meer informatie. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

adres

Hazenakker 1
9050 Gentbrugge

contactgegevens

Tel.: 09/210.51.50
Email: info@bs-gentbrugge.be

Aftermovie Techniekweek 2021

Oef, gelukkig maar! Vera Virus dacht dat ze onze school kon overnemen, maar dat is haar lekker niet gelukt!

Vic Vaccin stond aan onze zijde en hielp ons zo Vera Virus weg te jagen. Dankzij de wetenschappers van Hazenakker hebben we haar een lesje kunnen leren. Tijdens onze techniekweek hebben we onze beste kant laten zien tijdens het uitvoeren van proefjes en onderzoekjes in het thema water.

Op 18 september werden de leerlingen aangemoedigd om op een milieuvriendelijke manier naar school te komen.

Daarnaast werden ook tal van sportieve activiteiten georganiseerd. Daarbij werd de fietsbehendigheid geoefend. Kijk mee naar een compilatie van deze sportieve dag!

STEAMweek 2020

Van 9 tot 13 maart.

De leerlingen van zowel de kleuterklassen als de lagere werken in deze
week rond techniek in combinatie met kunst. Ze zullen die week hun
technisch en creatief talent kunnen ontdekken.

Steamman is een superheld die de wereld STEAM brengt. STEAM staat voor: Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Zonder Steamman staan we dus nergens! Zing je mee?