meer nieuws

OP AGENDA

Inschrijven voor schooljaar 2020 - 2021

Hoe?

De vrije inschrijvingen voor schooljaar 2020 – 2021 zijn gestart op 29 mei vanaf 9u.

Door de huidige maatregelen kan u enkel digitaal inschrijven. U doet dit op volgende wijze:

1. U stuurt ons een email naar info@bs-gentbrugge.be met de vermelding van volgende gegevens:

a. Naam & voornaam kind(eren)
    b. Geboortedatum kind(eren)
    c. De leeftijdsgroep waarvoor u wenst in te schrijven (K0/K1/K2/K3/L1/L2/…/L6).
     Datum en uur van deze mail telt als volgorde van de inschrijving!

2. U krijgt u van ons een bevestigingsemail met daarin een formulier voor het invullen van de nodige gegevens.

3. Wij maken op basis van de ingevoerde gegevens de inschrijving rond en u wordt verder op de hoogte gebracht van de inschrijving of de plaats op de wachtlijst. Wij hebben niet voor alle leerjaren plaatsen beschikbaar.

adres

Hazenakker 1
9050 Gentbrugge

contactgegevens

Tel.: 09/210.51.50
Email: info@bs-gentbrugge.be

STEAMweek 2020

Van 9 tot 13 maart.

De leerlingen van zowel de kleuterklassen als de lagere werken in deze
week rond techniek in combinatie met kunst. Ze zullen die week hun
technisch en creatief talent kunnen ontdekken.

Steamman is een superheld die de wereld STEAM brengt. STEAM staat voor: Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Zonder Steamman staan we dus nergens! Zing je mee?