meer nieuws

Tel.: 09/210.51.50
Email: info@bs-gentbrugge.be

Aftermovie Pierkesloop@school

Maandag hebben we als school een Pierkesloop georganiseerd voor de leerlingen van het lager. De leerlingen van L1 t.e.m. L3 liepen een parcours van 600m, de oudere leerlingen en ook enkele leerkrachten liepen 1 km. Het enthousiasme bij velen was erg groot!

Er werd een aftermovie gemaakt om jullie vanop afstand toch te laten meegenieten.

Op 18 september werden de leerlingen aangemoedigd om op een milieuvriendelijke manier naar school te komen.

Daarnaast werden ook tal van sportieve activiteiten georganiseerd. Daarbij werd de fietsbehendigheid geoefend. Kijk mee naar een compilatie van deze sportieve dag!

STEAMweek 2020

Van 9 tot 13 maart.

De leerlingen van zowel de kleuterklassen als de lagere werken in deze
week rond techniek in combinatie met kunst. Ze zullen die week hun
technisch en creatief talent kunnen ontdekken.

Steamman is een superheld die de wereld STEAM brengt. STEAM staat voor: Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Zonder Steamman staan we dus nergens! Zing je mee?